Hello

Hej på er! Nu har jag lite bråttom jag ska vara hos Malin vid sex, hon ska ha middag. Vilken tur att jag e jätte hungrig och vilken tur att Malin är en så bra kock. mjau nu måste jag gå puss på er


Malin i falsterbo :)


Godnatt

Hej på er. Idag har jag varit i skolan och sedan i stallet med en mellanlandning hos älskling för lite mat! Löshoppade Ivi idag, gick jätte bra! Imorgon börjar jag 20 över 9 och då har jag gympa. Vi kanske ska spela tennis imorgon vilket jag aldrig gjort så det ska bli spännande. Nu ska jag äta en frukt och titta om det finns något roligt på tv om inte så går jag och lägger mig. ;)


Jag och Mikkan som lökar hemma hos henne en kväll när vi egentligen ville festa. Agnes tog äran att ta kortet

Sweet dreams allihopa!

Tränat med Ivan

Hejhej! Har ätit min middag nu som min älskling lagade. Makaroner och köttbullar, gott! Jag å Doris har varit i stallet idag från ungefär 3 till halv 8. Så nu e vi trötta och nöjda. Red med Madde idag och Linda var med också vilket var väldigt mysigt! Madde hoppade barbacka den galningen.. Det ska hon nästan ha ett jävla pris för. Själv kan man knappt sitta kvar i traven barbacka. 

Jag tränade iallafall på min uppgift jag fått av Mats Silfver vilket var att hästen själv ska ta intiativ till hindret och börja öka och sedan hoppa. Och man ska påverka hästen så lite som möjligt, jag ska bara vara beredd att styra in hästen och vara i hopp position. Inga skänklar används utan man rider mot hindret med långa tyglar och om hästen inte förstått att den ska öka så smackar man på ungefär 5 meter från hindret. Och när hästen ökar innan hindret får man heller inte bromsa upp den så hoppar man med den farten man kommer in med och med långa tyglar. Det är himla roligt och lärorikt. Ivan förstod nästan efter bara några gånger vad han skulle göra och nu börjar han galoppera helt själv innan hindret och jag bara står där med långa tyglar och flyger med, helt sjukt. Träningen är bra för hästen eftersom den själv får klura ut hur och var den ska sätta hovarna på bästa sätt utan att man påverkar den. Och deras självförtroende växer en hel del genom det. Jag kanske inte är så bra att förklara men hoppas ni förstod någorlunda ändå ;) Kan filma någon gång så ni får se. Nu såg jag även att det blev ett väldigt långt inlägg, hähä.

Jaja, nu ska jag som vanligt duscha dårå och sedan ska jag kolla på Big Brother om jag lyckas vara vaken tills dess.. Imorgon börjar jag klockan 8 så det blir tjugo över 7 bussen här från Sunnerby. Alltså upp vid 6 ungefär om man ska hinna gå ut med pepparkornsögat. Sedan blir det tillbaka hit efter skolan att laga middag till min pojke och sedan åka till stallet. Fullspäckade dagar, så är det när man har djur..

Sov så gott allihopa! Kram

En bild på mig och Jimmi som Sofie ritade i 8an

Doris och Suzie badar


Kallt ute

Godmorgon alla fina! Nu har jag varit ute med Dorran och käkat frukost.. Fifan vad det är kallt ute. Usch.
Det är nu det inte skulle sitta helt fel med en varm sommardag. Eller vad tycker ni? Snart ska jag åka till skolan, åker bil med Jimmi vi börjar nästan samtidigt. Sen så blir det stallet som i vanlig ordning. Men det är kul! ;) Nu måste jag göra mig i ordning för skolan om de i min klass inte vill ha en död zombie till klasskamrat. Ha en bra dag allihopa!♥


 



Doris när hon var en halv puppy, 5 månader gammal!♥



En varm sommardag i Falsterbo♥ Det är min söta Nathalie på bilden.




Hello peeeps

Min dator hemma har pajjat :( Det är därför jag inte har skrivit så mycket.. Igår var jag med Agnes hela kvällen och vi kollade på film, det va jätte mysigt! Mikaela skulle kommit men jag vet inte vad som hände med henne.. :p
Idag har jag iallafall varit uppe i stallet och ridit, varit i tumba med pojkvännen och gjort lite ärenden på biltema.
Nu ska jag ta en dusch och sen äta köttfärspaj mummmsss!

Ivan och hans hag kompis islandshästen Flipa♥

Fina Agnes och jag!♥


Morron

Godmorgon på er! Nu ska jag snart gå. Är lite trött.. Men brorsan hörde av sig om att det kanske fanns jobb på sportlovet till mig vilket jag tycker är skitkul! Nu hinner jag inte skriva mer så vi hörs senare. Kramis

Det funkar typ inte att ladda upp bilder heller så ni får bli utan




Hallå!

Jag ljög för er.. Jag å Doris åkte till stallet ändå. Madde gjorde så vi följde med. hähä. Så jag red barbacka och skuttade runt lite, skit kul!
Imorgon ska vi till månberget och fixa till brandalarmet, jag och 6 andra i min klass. Vi ska vara där typ kvart i 9 så jag kommer gå hemifrån mig vid tjugo i ungefär. Det ska bli spännande att äntligen komma ut från skolan och inte sitta å nöta med en massa sladdar vid bänken. Efter snart två år är det äntligen dags.

Nu ska jag ta ett bad och bli lite varm och sedan ska jag kolla på Superbad. Jag har redan sett den en gång.. Det är verkligen en låg humor film, så om du är en person med en sån humor så är den filmen perfekt för dig. Typ som Soffan, hon skulle älska den filmen. Min favorit ginger<3
En annan film som jag såg häromdagen som jag gillade mycket var "I rymden finns inga känslor" Den va skit gullig. Så om ni ska ladda ner en film så vet ni vilken.

Godnatt på er! Kram


Tröttis

Jag och Dorran gick upp för inte så länge sen.. Vi ska ut på morgon promenad. Men jag tycker Doris ser lite sömnig ut. Vad tycker ni?


Panda

Nu är jag hemma igen. Lös-longerade Ivan lite idag, han var jätte busig och tyckte det var superkul. Synd att min kamera inte fungerar då skulle jag ha filmat så skulle ni fått se! Imorgon börjar jag klockan 12.15 och slutar 16.00. En ganska skön dag faktiskt. Fast jag önskar att vi kunde börjat 8.00 och slutat 12.15 istället för nu hinner man knappt till stallet och sen så känns det inte så lockande när det är mörkt och tråkigt. Så imorgon får mamma äran att leka med Ivan eftersom hon ändå har insläppet! Duktiga mamma :)

Längtar grymt mycket till helgen också då Malin kommer till Sorunda och ska ha tjejmiddag, hon är härlig den tjejen. Så om du ser det här Malin I miss you!
Nu ska jag gå med min lover till konsum och handla lite gott, sen ska vi mysa framför tv:n med min mor. Gossi gossi!!

Godnatt & sovgott allihopa!


Jag å min mami..


Up and away

Jag och lille Doris ska åka till stallet nu och ta hand om Ivan. Doris är ju väldigt liten därför tycker hon det är läskigt eftersom hästar är så väldans stora jämfört med henne. Så hon brukar hålla sig lite undan, vilket är bra annars kanske hon hade blivit ihjältrampad vissa gånger. Men med Ivan går det bättre än med de andra hästarna, hon har till och med ridit på honom. Duktii Doris!

Vi hörs! :)

 Heidå!


Videon

Här är videon jag ville att ni skulle se!



Skolan

Nu sitter jag i skolan och har precis ätit fiskpinnar och potatismos! Om jag ska vara en riktigt bloggare så ska man ju ta kort på maten.. Hähä,  men det ser ut som om det är puré ur röven och det kanske inte är så roligt att kolla på.

Skulle lägga upp en youtube video som jag hittat på Amandas blogg. Men det går inte att gå in på youtube på skoldatorerna de har blockat skiten. Så jag lägger in den när jag kommer hem.

Ses då!
 
Jag och Emma. Vi har ett eget band.. hähä


Grattis

Grattis älskade Linda på din födelsedag!


Godmorgon

Godmorgon!
Nu har jag precis duschat å ska käka lite frulle.. Bussen går vid nio och tar ungefär 10 minuter att åka! Sen blir det gympa :)
Ha en bra dag bloggers!


Kom precis hem

Kom precis hem från stallet , allting gick super bra och jag är lika nöjd som vanligt när jag ridit för Mats. Han har fått mig att tänka om helt och han är fantastisk.. Oftast är det på oss ryttare som vi tror allt ansvar ligger men hästen har ett lika stort ansvar som de flesta faktiskt inte vet. Ivan har aldrig gått så bra som han gör nu och det otroliga är att det bara kommer bli så mycket bättre. Mats tyckte även att Ivan hade ovanligt lungn galopp för att vara en "gammal" travare. Så idag är jag glad! Oki inte mer hästprat för er tråkiga människor som inte gillar hästar.. hähä

Imorgon är det som alla andra dagar, skola. Vi har gympa som första lektion så därför kommer jag flyga upp ur sängen. Att motionera på morgonen är nämligen en av de saker som jag älskar att göra.. Förra gången så åkte vi långfärdsskridskor i minus grader klockan 8 på morgonen till klockan 11 alltså i 3 timmar.
Jag och Natta (brownie) var jätte glada att det var som motvind på vägen hem så att vi var tvunga att gå hela vägen tillbaka som tog typ 10 gånger långsammare än när man åkte skridskor. Snacka om att vi var döda när vi kom fram. Så det är någonting som jag inte frivilligt kommer göra igen..

Nä nu ska jag gå och Doris gå och lägga oss.

Sleep tight


Natalie(brownie), Emma, Nathalie(blondie), å jag!

H&M

Hm har fått in så söta klänningar, skor å skjortor så att jag spricker! Vill ha, vill ha, vill ha.



Mot stallet

Nu ska jag bege mig mot stallet ska rida för instruktör Mats Silfver. Snälla Nikka och Linnea kommer och hämtar mig och min mor här hemma! Sen när jag kommer hem ska jag ta ett varmt bad med en ansiktsmask. Lyx!! ;)




Involved (Ivan) min plutt


Hej bloggen

Nämen hallå. Var evigheter sen jag skrev senast. Å det är just därför jag ska börja skriva igen, kul tänker ni eller hur? ;)
Å så ville jag bara meddela till er alla att min lille bebis fyller 1år idag. Grattis Dorran!!


RSS 2.0