Morgondagen

Morgondagen ska jag tillbringa med Madeleine! Ska bli trevligt, det var längesen. Och självklart så ska prinsessan med och då ska hon få träffa Ludde och bli lite uppäten å sådär. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så ni kan få lite smaskiga bilder. Men nu måste jag gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon, jag har nämligen en väldigt morgon pigg hund..

Puss


Min pojkvän Jimmy♥

Min prinsessa..

Är inte mer än självaste Doris som blev min i Måndags! (Jimmys och mammas med, men mest min)


 
Köpte henne på tradera för 10kr!!! (skämt åsido)


 
Fin är hon och hon har fyllt upp hela mitt tomrum som jag har haft efter Molly och Nelly. (Mina gamla hundar) Och jag är så lycklig att jag har en liten bebis! Det är så konstigt att något så litet kan betyda så mycket på så kort tid♥


Tradera...

.... är helt j*vla beroende framkallande. Åh ja har typ budat på tio stycken klänningar nu. Köpte ett par skor som ska komma nu i veckan nån gång också.

Klicka för att visa Megabild! H&M populära rosa skor i storlek 36 SLUTSÅLDA
Klicka för att visa Megabild!
De blev mina för 165 kr + frakt. Men helt oanvända 36or så det var ett kap.
Ingen platå :( (som jag älskar) men det kan nog funka ändå och lite låg klack men vi får se, we can work it out! Mickis har köpt världens snyggaste leopard skor! Ni måste kolla in dom.

Sen så har jag vunnit ett koppel till min lilla darling, och nu undrar ni kanske vem min darling är... ;)
~~*NY!Koppel för hund*Ängel Baby*~~STL:S
Stackars djur som måste ha på sig det där (ja vet), men jag tyckte det var en kul grej. Och gulligt faktiskt! Kunde inte motstå. FARLIGT MED TRADERA säger jag ju..


Hello Susz <3 Hello Kitty

Om nån bara känner för att ge mig en liten spontan present bara för att jag är så snäll å gullig så har jag några förslag:
deneller

den och
 
den som kan jag ha när jag ska åka på min supermoped!




Och bara så ni vet så har jag den här:  Och jag vill bara meddela er om att det blir inte sådär fina hello kitttys på mackorna, blir snarare ett öra där ett öga där å en halv kind. Men den är superfin som prydnad! Och mackorna blir faktiskt bra rostade och goda även fast de inte blir en så fin hello kitty på.


Klänning

Beställde den här klänningen för 3-4 månader sen, fick precis brev om att den kommer i mitten av juli. Populär?


VÄRLDENS SÖTASTE


Låt

Första gången jag hörde den här låten så tyckte jag den var uuuuuuuuuuur usel. När jag satt med Madeleine i hennes rum så sa jag till henne:
- Det här är säkert en sån låt man måste höra flera gånger för att börja tycka om. Hon höll med mig..
Och nu när jag lyssnat på den ett antal gånger så måste jag bara säga att jag älskar den. Lyssnar på den hela tiden, den går överallt på alla radiokanaler osv. Nu undrar ni förstås vilken låt jag menar?
Den jag menar är..






Jag hatar faktiskt danska egentligen men i den här låten så passar det skitbra. Det är första gången jag hör en låt på danska också men den här är så gryyym. Och om du inte redan hört den- Lyssna!

Avslutning

Godmorgon! =)
Har precis gjort i ordning mig och ska snart åka ner till avslutningen som hålls av estetarna..
Måste iallafall skynda mig för bussen går alldeles strax. Jag får helt enkelt skriva lite senare, puss.

För er som inte visste det så har jag och Emma startat ett band, wiiho

Super varm dag

Det är så himla underbart väder ute! Ändå har jag nästan varit inne hela dagen. Ska snart upp till stallet och ta en ridtur med Madeleine, sköönt. (Är så j*vla nervös inför tävlingen på lördag) ;) 
Men senare ikväll ska jag kolla på 9orna som ska ha bal, ska bli kul och se va de har valt för klänningar det här året! Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Vi får helt enkelt se. Skriver lite senare.

Puss

Mitt gammel gamla hus, och min gamla hund Nelly♥

Hamnvik

Sitter hemma hos Alicia just nu kom precis från Jimmi. Vi ska ner till hamnvik där alicia ska träffa några killar. Tror hon sa att det va Linneas (från kalmar) kompisar. Jag ska iallafall INTE bada, det är ju fortfarande hur kallt som helst i vatttnet. Men vädret har iaf varit helt underbart idag. Nu ska vi till skotten och köpa godis, mums :)

pusspuss


Jag och Alicia


Hello Susz

Min tatuering. FYFAN säger jag bara, gjorde ont as hell! (dock är jag lite klen.. kanske)
Många tack till världens bästa Felicia för den.

 



Hästnörd

Hej!
Jag åkte inte till skolan idag eftersom vi bara skulle ha en lektion där vi skulle spela yatzy så jag kände att det var lite onödigt för mig att åka ner.. Så jag spenderade dagen genom att vara i stallet. Haha, det är jätte många som börjar kalla mig för häst-nörd nu förtiden? Det kan nog stämma. ;)
Men nu har jag bråttom eftersom jag ska hinna duscha på tio min + mata mina kissar på facebook eftersom det är DH klockan 9. Och det är så himla spännande nu, jag får inte missa!

Och för er som inte är häst intresserade så bläddra bara förbi bilderna. ;)

Tömkörde Ivan och släppte honom lös sedan, visste inte att jag hade en sån rodeo häst!


Här kan man se att han är trav tränad!


RSS 2.0