25/9-08

Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Blev precis klar med min deckare, känns sjukt skönt att den är klar nu. Nu är det bara engelskan och idrott grejen som ska in, allting måste bli klart tills imorgon. Men igår kväll hade jag iallafall lite tid över tyckte jag så då åkte jag till hallen där Alicia väntade på mig. Hon ville inte kolla ensam på hennes pojkvän Viktors handbolls träning så jag höll henne sällskap. Efteråt fick jag skjuts hem till Jimmi och sov där. As mysigt förutom att han var tvungen att gå upp tidigare än mig för han skulle ta 20 över 7 bussen. Då fick man ju ligga ensam ett tag =(. Idag ska jag iallafall göra klart min engelska och idrottsaken sen ska jag nog hjälpa mamma med stallet. Imorgon ska jag köpa lite nya kläder också. Bland annat nya underkläder, ont om sånna dom försvinner så lätt. Men nu måste jaaag dra vidare till nästa lektion, har spanska nu. Kommer ju inte klara det om ni ville veta ;)

pussss


24/9-08


Jimmi i stallet =)

23/9-08

Det här inlägget går till min underbara pojkvän Jimmi Bjugård som gör mitt liv så mycket bättre och så mycket enklare. Tack för att du finns älskling.
- Jag älskar dig!

22/9-08

Haaalloj! Jag har hittat ett par jättesöta handbojor med rosa fluff och jag tror att min älskling skulle passa jättebra i dom!Ville beställa den men det gick inte eftersom min kära mor har en betalningsanm. Jag får väll köpa ett par på butrix och klistra på eget rosa fluff. Idag har jag iallafall varit i skolan, var jättenära på att inte orka upp i morse men hade hemkunskaps prov idag så var illa tvungen. Det gick faktist förvånadsvärt bra på provet. Haha fast jag fuskade ioförsig, men det var ju bara på två frågor så det borde inte räknas! Jag har en tendens att fuska på prov, men jag menar vem har inte det? Jag vet att alla som har gått i skolan har kikat med sitt öga över på den andres papper. I promise! Spelar ingen roll om det är klassens pluggis. I knooow it. Åkte iaf en lektion tidigare från skolan eftersom jag var astrött och hade ont i huvudet, och så var jag jävligt lat idag. Åkte hem å sov en stund först, sen drog jag till stallet med min mor. Var väll där i ca 3 timmar idag. Ovanligt länge för en vardag faktist. När jag väl var klar där åkte jag ner till min brorsa i Nynäshamn, och nu sitter jag här å saknar min äälskling. Har sovit hemma dem två senaste dagarna (inräknat med inatt) rekord ju! Det var väll rätt najs å få sova i ens egen säng, fast det finns ändå inget bättre än att sova brevid jimmi. Fast det verkar ine som han tycker likadant som mig. Han tycker jag tar för mycket plats. Sen brukar han säga att jag snarkar också, fast det har jag aldrig gjort å det vet jag!(han ljuger). Om tre veckor bär det av till kryssning också med mamma, hennes kompis, viktor, alicia, jimmi och jag. Ska bli sjukt kul faktist! Men nu ska jag sova är jättetrött.

cya, /suuzie
min jacki!                     åh, vill haa =(
Jacka från Ellos
Handbojor från Drlove.se

        


17/9-08

Hallojsan. Nu äre ju såhär att skolan har börjat igen och det känns som jag vill krypa uuuunder jorden. Orkar inte med läxor, orkar inte med skolan , orkar inte med alla lärare å blablabla. Det ända som gör att jag orkar är mina närmaste vänner och pojkvännen. Utan er skulle ingenting funka. Vill bara att ni ska veta det! Å sen så va jag på alhagen med min klass idag. Störda 9a asså ;p det var iiiaaf fett tråkigt och skit kallt. Fast lunchen va goood. Korv me bröd fan! Sen skjutsade Jonte upp mig till Alicia. Tuuuusen tack jontiis, as schysst. Nu är jag hos brorsan och skulle egentligen skriva på min deckare, men det går inte att tänka. Det är som det är värsta feeta muren mellan tangentbordet och min hjärna. Skit jobbigt eftersom att den ska vara klar tills på fredag (idag äre onsdag) och jag har inte ens gjort mer än halva. Aja ska glida vidare nuva! Hare bra gott folk, POZ'


.miss my hair :'(


RSS 2.0