i miss

jag saknar mitt gamla hus jättejätte mycket!


                                            

7/10-08

Vad gör jag uppe nu egentligen? jag börjar om sisåådär 5 timmar. Fast om man inte vill sova ensam hemma får man ju skylla sig själv. Älsklingen åkte för ungefär en halvtimme sen. Så nu sitter jag här uppe ensam på hans rum och väntar på att lilla mamsen ska komma å plocka upp mig. Hon jobbade natt inatt. Va faktist inte en så tråkig dag igår på praon, madde och jag målade i över 2 timmar på ett staket. Vi hade jättefina oranga kläder på oss oxå för att inte stänka ner oss. ( Som vi dock lyckades med förra gången, ganska rejält) Man lär sig av sina misstag! Nu ska jag börja dra mig neråt mamsen borde vara här snart.
puss.

ps. jag hatar inte dig jimmi!

6/10-08

Jag är på så grymt dåligt humör och allt tack vare min pojkvän och en jävla kortlek, jag hatar när han fuuuuuuuuuskar.
hoppas du ser det här jimmi och får dåligt samvete! RÄTT ÅT DIG. nu kan du glömma att jag ska massera dig nånsin mer.

ps. jag hatar dig (för stunden)

4/10-08

hallojsan! jag sitter nere hos min brorsa i nynäs just nu, och han har farit iväg till jobbet. Han har köpt ett playstation och ett spel typ gta ,det är jättekul att vara kriminell (i spel). man kan sno bilar i det där spelet och typ skjuta på folk. men ett spel som han hade förut som jag tyckte ännu mer om det var needforspeed det var superkul fan. Vet inte vart det tagit vägen nu.. jupp å jag har typ blivit jätte förkyld och vi har ju en att skylla för det, tack jimmi! ('lskar dig ändå) .
som ni kanske inte vet så dåra praoar jag å madde i vårat stall eh, hehe. jättebra tider å varje dag går lika snabbt. bara för att jag jobbar så jävla bäst. visst madde? aja idag eller vi kanske ska säga ikväll så ska jag antingen hitta den där jävla nyckeln eller så blir jag fast med alicia här i lägenheten. oh no!

smek&hej!

RSS 2.0