trettioförsta maj

halloj, klockan är 11.26 å jag har nyss vaknat. Jag och alicia sitter hemma hos min brorsa rikard på krokvägen och vi ska snart gå ner till alicia. ikväll ska det komma lite folk hit och sen ska vi gå ut ett tag typpp. pallar int skriva mer nu men hare bra hej!

trettionde maj

kommer antagligen inte hinna skriva senare idag, men jag har egentligen inte tid nu heller. Jag är i bandhagen klockan är halv 8. Jag börjar om en halvtimme, hmm... aja får lösa det på bästa sätt. Idag ska jag vara med alicia vi ska ha kulkul. sen byta piercing idag också. naej ja måste dra puss.

right?

det är jobbigt när man har en såndär känsla i bröstet att man saknar någon så hårt att man nästan skulle göra vadsomhelst för att få ha den personen brevid sig, right?


tjugonionde maj

hej alla no lifers som sitter å läser i min blogg! nä skoja ba. idag har det varit en chilli dag, va hemma från skolan. så därför har jag ingenting att berätta today. fast nu är jag hos min brorsa igen hur kan det komma sig? jo mamma jobbar natt, inte vara ensam hemma! eftersom mina brorsor är i bilden ganska ofta får ni en bild på dom. å btw http://www.myspace.com/parken12056 checka in låten! jag tycker den e gryymt bra. puss

image12 rikard, ola.


men jaaa!

Vet ni vad jag kom på nu här mitt i natten?! på fredag ska jag byta stav på min tungpiercing, då kommer jag kunna äta och prata normalt. och så får jag tillåmed pussas! happii suzii



och så slänger jag upp en bild på min och alicias avslutningsklänning!
image11


tjugoåttonde maj

halloj, snart är det sommarlov, det är så himla mycket som ska göras nu sista tiden. känns som jag har flera tusen saker att lämna in. går inte så bra i skolan för mig faktist, men jag ska bättra mig. iallafall försöka. haha alicia bad mig ringa henne igår, det gjorde jag också. hon har köpt likadan klänning som mig till skolavslutningen. vi kommer vara läskigt lika tror jag, vita skor och klänningar brunt långt lockigt hår. fast vi har ju alltid varit som tvillingar så i don't matter. bara lite kanske ;) gårkvällen var inte så kul faktist av nån anledning mådde jag piss kände att jag bara ville ha nån brevid mig den natten. Sen så finns det en del folk som snackar också, jag hatar alla som bara öppnar käften å snackar. sånna ska dö, så nu vet alla det. idag har inte varit den roligaste dagen men inte den tråkigaste heller, dagens tabbe va när jag ramlade idag. jag madde och natta va på väg till skolan och dom gick lite i för väg så skulle jag komma springande efter. sen så ramlar jag på värsta stubb grejen, flyger typ en halvmeter å jag har inte så snabba reflexer så jag tog inte emot med händerna så nu har jag ont i krockkuddarna.. madde och natta stog bara och skrattade åt mig och hjälpte mig inte, hur schysst e man då på en skala från ett till tio? madde å jag ålte ut till ringvägen idag också, aa vi åkte ut dit vi pluggade lite på ett berg i ca. 5min. sen kom min mor och hämtade mig och bjöd mig på pizzaa min brorsa va med också, sen åkte vi till hamnen köpte glass. sen hamnade jag har hos min andra brorsa av nån anledning. den här gången är jag inte själv (molly) så alicia kan inte skrämma mig med sina sms, ha. btw min brorsa krockade med sin mc häromdagen, och eftersom jag sitter hos honom kan jag inte undgå lägga upp krockbilderna!  han hade en jävla tur och fick bara lite ont i nacken men det var ju inte mer än bra! fast nu måste jag plugga.
harebra hej
.image5image6image7image8

tjugosjätte maj

hallå, idag blir det bara en liten snabbskrivning eftersom jag måste börja dra mig hemåt. idag har det varit en lat dag. sov till halv 1 sen åkte jag ner med mamma till nynäs och köpte en blus eftersom jag ska vara servetris på 9ornas bal och så köpte jag en ny foundation. inget mer roligt hänt idag faktist. förutom att  igår kväll började alicia skicka halv skumma sms till mig om att hon såg en pojke som sa att nånting kommer hända, ja tror hon bara försökte skrämma mig eftersom ajg satt ensam hemma hos ola. aja måste dra nu tjarå!


tjugofemte maj

Hallå! Idag har jag varit med becks hela dagen, riktigt mysigt faktist! Vi solade i ungefär två timmar så nu är vi fina å bruna, eller det var rätt mysigt ett tag iaf tills jag märkte att det var en gubbe som satt och glodde på oss. Inte alltid så kul när man nästan är halvnaken, vi tog ju faktist platsen där på taket för att ingen skulle se oss! Så vi drog därifrån snabba som bliiixten. Vi snackade rätt mkt också.  så kom vi fram till om man tänker efter så har alla mina "förhållanden" som jag har haft har bara blivit skit. Fast det är ju alltid så killar kommer å går vännerna består, dt ända är bara att efter allt så måste man må så jävla pissigt också! Jag påstår inte att mitt liv är dåligt eller går åt helvete bara för alla mina förhållanden gör det tvärtom och jag vet att det finns tusentals folk som har dt tusentals gånger värre än mig. Men om man har klarat av det värsta då klarar man av den lilla biten som är kvar. men nu ska vi inte vara så negativa, att vara singel kan väll aldrig vara dåligt?!  btwww så mår min tunga super nu, ska byta stav på fredag till en kortare. Jag å mamma var i skärholmen centrum här i veckan å köpte avslutningsklänning till mig, skitsnygg ska bara lägga upp den lite. Sen så har jag beställt kattlinser också som kommer nångång nästa vecka. nu sitter jag å skriver hos min bror ola, mamma jobbar natt idag och jag kan inte sova ensam hemma. Dt spökar i mitt hus sen tycker jag inte om att vara ensam heller vill helst alltid ha nån vid mig. aja borde sova nu klockan är 1.05 inte skola imorn men ändå! ska nog sätta på en film och somna till den. Sovgott! =)

image4

tjugofjärde maj

Idag vaknade jag i sängen med nåra brudar brevid mig, alicia å becks. Och jag fick såklart bästa platsen och dessutom sträckte jag mig rätt så brett över sängen så man kunde höra några klagade röster mitt i natten. sen så va mitt täcke helt fucked up upp å ner som jag alltid lyckas med och det är samma sak varje natt, vad gör jag egentligen? Vi vaknade klockan 11 och så gick jag upp och duschade. Sen gick vi ner till tivolit och kollade läget. Dt var inte så mkt personer där, plus att jag inte hade nåra pengar att åka karusell med så vi drog till skotten å köpte glass (alicia bjöd). sen solade vi å drog hem inte så mycket hänt idag va. nu sitter jag här med assface becka vet inte vad som händer ikvällen.


sjuttonde maj

värsta natten nånsin! fick sova nere i soffan hemma hos alicia. den kvinnan dödar mig. så nu e jag trött min tunga är svullen och jag är hungrig. tog hål i tungan i går btW!! så det kan man ju säga är den bra saken ´just nu va! så nu ska jag borsta tänderna å sen ska jag köpa soppa, isglass och iskbuber!



image3

fjortonde maj

nu har man blivit som alla andra, nu har jag skaffat en blogg! fast kommer antagligen inte skriva så mycket har ju ingen internet hemma i min lilla stugisen- sen vill jag bara att ni ska veta att min mamma har glömt bort mig! hon sa att hon skulle hämta mig här hos min bror rikaard men hon kommer aldrig "hehe" ..
image1


RSS 2.0