sick susannaa

så är man sjuk igen då, har lite feber. men känns som jag inte orkar prata om ens sitta å skriva det här. tog en ipren för inte så längesen, utan dom skulle jag fan inte klara mig. är på mammas jobb just nu, hon ska jobba natt. jag ville inte sova hemma ensam och min pojkvän skulle iväg och festa. hallelluuljah. ska åka tåg+buss imorgon bara för att komma hem. jag orkar iinte. okej jag är inte värstings sjuk, men folk brukar säga att jag har en tendens att överdriva lite grann, som en man? det är nog bara för jag växt upp med två storebröder. jag gick runt å tänkte på att hur glad ja ska vara egentligen att jag har en pojkvän som jag verkligen kan lita på. hur jobbigt folk omkring mig har det bara för att dom inte kan lita på sina partners..
men nu måste iallafall jag gå å lägga mig, önska mig godnatt!

suuusz

26/1-09

Hello people! jag har just nu so lektion och min lilla sockerpulla sofie sitter och fixar till mitt arbete lite smått!
ja tackar för de babe.  och fredagen blev väldigt lyckad tycker jag, god middag & gott folk! =)
idag ska jag åka med madde in till stan, hon ska köpa nya byxor så vi får se vad hon hittar. Jag tänkte nog köpa en liten tröja för femtio kronor eller ngt, får se vad jag hittar! Älskar när det är rea, men det mesta är utplockat och de underligaste varorna är kvar. men ibland kan man ju hitta riktiga fynd!

Nu måste jag jobba vidare.
puss

SWEET SIXTEEN

Jupp, så ikväll ska vi fira nattas födelsedag. Hon fyllde 16 den femtonde januari. Vi ska börja kvällen med en god middag+efterrätt. Sen efter så kommer det komma lite gäster som natta inte vet vilka dom är. Så det blir en liten överraskning. Just nu sitter jag hemma hos maddes pojkvän martin men nu måste vi skynda iväg till skolan igen.
 vi ses allihopa

susz

RSS 2.0