31/12-08

det här blir det sista inlägget för år 2008! ja så idag är det nyårsafton och jag ska spendera kvällen med madde och kanske våra pojkvänner, vi får se hur det blir! jag har iallafall införskaffat en nyår klänning från hm som jag egentligen ville ha i svart, men fick bli lila. jag ska om några minuter knalla iväg till bussen och åka hem, börja plocka fram å plocka undan lite grejer. madde och jag tänkte göra iordning oss hemma hos mig. jag har köpt silvrigt glitter till håret oxå som jag tycker är ett måste på nyårsafton.
nej nu måste jag gå till bussen.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

25/12-08

ja å madde på lucia tåget å vi va änglar, och denna bilden är den ända jag har (man ser typ ingenting). mike majsowski har dom andra bilderna som hon ska skicka till mig när hon har tid!


21/12-08

hejhopp.  idag har jag tillvarat heela dagen med jimmi och så just nu så sitter han och spelar på sitt xbox och jag sitter vid datan. vi har inte gjort nånting speciellt idag, vi har bara haft en vanlig mysig söndag. tittat lite på film käka godis å middag. hans pappa hade lagat lasange och det var jättegott! jag är en lasange-lover! och imorgon ska det komma lite brudar hem till mig, vi ska ha en liten mys/tjejkväll och sen ska natta&alicia slagga hos mig. om det inte blir fler! så om du är en brud, och känner mig å brudarna så är du välkommen! speciiellt soffan_star
förlåt sofie men ja måste bara! ;d

OVER N' OUT!



 

suusz
suziepoo




 


20/12-08

Det är såå typiskt när man får en hel dag med planeringar så skiter sig allting för att man har lite skit feber. jävla fan.
jag sitter iaf på mammas jobb nu har sovit här inatt tills, ja nu ungefär. klockan halv sex. vet inte riktigt vad jag har tänkt å göra idag ska nog tare lungt bara. åå om fem dagar är det julafton, och jag har inte köpt en ända julklapp! jag å madde skulle ju egentligen handlat igår men det sket sig eftersom jag låg hemma i soffan med feber. jag vet vad jag ska köpa till jimmi, alicia, sen har jag inte planerat nå mer. så det måste jag göra. ska nog kolla runt på lite hemsidor efter julklappar. jo juste ola vet jag vad han vill ha också men det sa han själv " jag önskar mig formula 1 till ps3". japp så det får nog bli det till ena brorsan då! sen vill alltid jag hitta speciella julklappar så man verkligen ser att dom är från mig lite personliga, fast det är så svårt. så det sktier vi i! asbra
nu ska ja rulla vidare byebye!

suuusz


19/12-08

det här kan iallafall visa en liten del av min stora kärlek till min jimmi!


15/12-08

hallå alla ni där. idag har det varit en helt normal dag. inget ovanligt faktist. sitter just nu hos min pojkvän som sitter och spelar gh, som alltid. så osocial. men han kommer snart å säger förlåt. imorron så är det cup för sunnerbyskolans högstadie! fast ja ska inte vara med att spela eftersom jag suger. jag & sofie ska vara åskådare och heja på.
men nu ska jag gliiiida hare!
puss

13/12-08

halloj, sitter här hemma hos älskling. vi har varit hemma hos hans farmor idag och hans morbror, har typ tagit hela dagen =). igår så var det lucia och lucia cup. jag plus madde, malin, jonna, filla, marika, och robbans lilla syster var änglar! supersöta va vi oxå!
sen på kvällen bar det upp till hallen igen å jag va där ungefär till 12, halv 12? aja sen gick jag å älskling hem och kollade på mamma mia, asbra! å nu ska jag lägga mig brevid älskling i soffan, han har feber :(. sen ska ja nog ner å duscha!

cyaaa!


RSS 2.0