Be my be my little baby

Hejhejhej bloggen. Idag börjar jag klockan 12, skönt va? Jag och mamma ska ner till centrum innan och köpa allergi tabletter.. Jag håller på å dö av kli i näsan. Hur snyggt är det att gå å klia sig på näsan stup i kvarten? Inte så snyggt va. Inte så skönt heller för den delen.
Så min dag idag ser ut som såhär: Först ner till centrum med min mor sen åka till skolan å vara där till 3-4. Efter det som vanligt så är det stallet, ska prova det nya tränset på Ivan idag. Efter det ska jag försöka åka hem om det inte blir för sent. För hemma hos mig är det två små söta kattungar, Eli & Esmeralda. Hur söta namn är inte det liksom? Å vi ska inte tala om hur söta dom ÄR. Man vill ju äta upp dem. 
Nä nu ska jag börja göra i ordning mig men vi kanske hörs lite senare eller någon gång.

Suszie


Tjejmiddag

Angående tjejmiddagen jag ville ha nästa helg sprack nästan direkt när jag skrev inlägget.. Jag kom på att jag hade lovat Nathalie att det bara skulle vara hon & jag hela helgen! Men hur mysigt är inte det? Tjejmiddagen får helt enkelt vänta någon helg.

Appropå något helt annat förresten så måste jag berätta att jag äntligen har beställt min träns till Ivan nu. Jag har suktat efter det där tränset så länge nu så jag tog tag i det nu. Han kommer passa perfekt i de! Min nuffe♥♥♥

Varför jag fastnade för det här så var det för den tjocka fodrade nosgrimma och de fina pannbandet. Och sen så var det de ända snygga tränset som fanns i XF. Min polle har stort huvud han!

Pusspuss

Godmorgon

Hej underbara ni. Jag tänkte dela med mig lite av vad jag har beställt nu såhär på morgons kvisten. Lite kläder till mig själv.. =)


Allt kommer från H&M!


Underbar dag

Hej på er! Idag har jag och Doris varit i stallet hela dagen. Sjukt mysigt när det är så vårigt ute. Jag och Ivan tränade på de senaste vi fått av våran tränare. Det gick super bra.
 Ikväll blir det en lugn kväll bara sitta hemma med mina mammor och kolla på tv.
Jag saknar mina tjejkompisar grymt mycket, kanske ska hålla en tjejmiddag nästa helg? Det skulle inte sitta fel. Det ända är ju att Alicia inte kommer kunna vara med eftersom hon är på väg utomlands. Men hon får vara med nästa gång party pinglan.

Nu ska jag planera lite.. Kramis

 








RSS 2.0